Besök hos ortopeden – inte riktigt bra än😓

Då var det onsdag idag igen. Det blev inget inlägg igår då jag jobbade till 17 och var så trött när jag kom hem. Av någon anledning lyckades jag få till att köra ett tabatapass och duscha iallafall. Sen så har vi inget fungerade internet här hemma just nu då vi har bytt internetoperatör. Det blir spännande att se när det kommer igång igen😂

Invägningen i morse visade 71 kg blankt. Så det är – 0.4kg minus från förra veckan. Jag får vara nöjd med det med tanke på att vi var borta hela helgen. Det går sakta men säkert nedåt iallafall👌

Idag var det den stora dagen med Melissas röntgen. Det gick jättebra där för Joakim och Melissa. De hängde en stund på mitt jobb innan det var dags för oss att gå ner till ortopeden. Dock fick vi vänta i 40 minuter på ortopeden denna gången också 😓 Hans utlåtande var att han inte känner någon instabilitet i höfterna, höftkulorna har växt till sig bra, lokaliseringen av höftkulorna är bra men däremot har inte höftskålen riktigt fått den formen som han önskat. Så vi fick välja mellan gips eller fortsätta med ortosen på natten. Vi valde att fortsätta med ortosen i 3-4 månader till och därefter göra en ny röntgen. Vi som hoppats på att detta skulle vara över nu, men icke. Det blir att boka en ny tid hos ortopedinjengören att få en ny ortos då Melissa börjar växa ur sin.

Annars håller Joakim på för fullt här hemma. Han är ute och går med grannar, gå på öppna förskolan, plockar iordning i garderoberna och donar😊 han håller sig och Melissa sysselsatta. Ikväll börjar jag baka lite inför Melissas kalas så att vi slipper göra det i sista minuten 👌

För övrigt har det varit inbrott i ett hus de håller på att bygga i området så vi får vara lite extra vaksamma nu.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: