Ny ordning i kontoret för nya böcker 📖

Man skulle kunna tro att efter att ha varit iväg på kalas för Joakims bror igår så skulle vi vilja ta det lugnt idag, men icke. Efter frukost och den obligatoriska morgonpromenaden så satte jag igång att baka muffins till Melissas kalas och Joakim putsade fönster 🧁

Melissa och jag åkte en sväng till Tornby efter lunch. Vi lämnade in en påse med gamla kläder och skor till Kappahl, vi gick in på bokrean på Akademibokhandeln där blev jag fast en lång stund. Att släppa in mig i en bokaffär är lite smått farligt för ekonomin😅 Jag lyckades att BARA få med mig två böcker ut, en till Melissa i födelsedagspresent och en till mig själv. Men jag har hittat flera som jag vill ha, bland annat femte vågen böckerna och ”till alla killar jag gillat”-böckerna. Det blev även en tur till IKEA för att handla lite fler plastburkar.

Vi åkte även till biblioteket för att vara med på babblareftermiddagen som de anordnade. De har en riktigt trevlig barnhörna, och dessutom hade de en trevlig sagostund som vi var med på. Det blev en riktigt trött Melissa som somnade i bilen hem.

Väl hemma så godkände vi muffinsen jag bakade innan. Efter det fixade jag iordning i kontoret för att få lite mer ordning och plats i hyllorna.

Så nöjd med resultatet 👌 Hoppas bara på att det får hålla sig så här fint framöver också😊

Nu väntar en vecka med jobb, ledig dag och Melissas födelsedagskalas🥰

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: