En riktig kalas helg!🎉

Vilken kanon helg vi har haft! IgĂ„r hade vi födelsedagsfika för Melissa med lite vĂ€nner, vi var 9 vuxna och 5 barn sĂ„ det var fullt hus kan man sĂ€ga😅 SĂ„ trevligt, roligt och gott! Vi som först bara tĂ€nkt att bjuda pĂ„ tĂ„rta och nĂ„gon kaka, men det slutade med att det blev fyra sorters kakor och en enorm marĂ€ngtĂ„rta😅 Det finns en hel del tĂ„rta över sĂ„ om nĂ„gon Ă€r sugen pĂ„ en fika sĂ„ Ă€r det bara att sĂ€ga till😋

Visst ser det lÀckert ut?

Idag var det kalas med familj och slĂ€kt som stod pĂ„ schemat. IgĂ„r eftermiddag sĂ„ förberedde vi pajdeg och fyllning sĂ„ att det blev enkelt att slĂ€nga ihop 5 pajer idag; kyckling-, köttfĂ€rs- och svamppaj. Det blev lite pajdeg över sĂ„ Melissa fick en helt egen paj, nu behöver vi knappt laga nĂ„gon mer mat Ă„t henne de nĂ€rmsta dagarna😋

Jag tror att jag talar för de flesta nĂ€r jag sĂ€ger att Ă€ven dagens kalas blev riktigt lyckat! God mat och tĂ„rta (inte alls partiskt), hĂ€rligt och roligt sĂ€llskap, Melissa har fĂ„tt sĂ„ fina saker och umgĂ„s med familjen💕 Nu har hon fĂ„tt ett fint ikeakök som snart Ă€r ihopsatt, kastruller, frukt och grönsaker till köket, böcker, klĂ€der och sitt nya vrĂ„lĂ„k🚘

Hon Ă€r en riktig fartdĂ„re precis som sin far😅

SĂ„ roligt att sĂ„ mĂ„nga valde att komma trots att coronaviruset hĂ€rjar🩠 NĂ„gra valde att stanna hemma och det Ă€r helt okej det ocksĂ„. Men det Ă€r sĂ„ trevligt och roligt att fĂ„ trĂ€ffa alla och att försöka leva som vanligt Ă€ven om det Ă€r en smitta som hĂ€rjar runt. Sen Ă€r det dumt att ta onödiga risker. Men vi Ă€r riktigt nöjda med helgen och det var kul att det blev av🎈🧡

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: