Underbara sol☀️

Idag var humöret bättre, tänk hur mycket sömnen påverkar egentligen! Även jag måste kommentera vädret är ju helt underbart att det fortfarande är soligt och varmt när man kommer hem från jobbet ☀️ Det blev en fika på framsidan

Efter det blev det en tur till lekplatsen där det gungades och åkte linbana, Joakim och Melissas favorit 😅 Vi har vänt på vagnen så nu åker Melissa framåt, vilket verkar vara en riktig hit 😊

Nu börjar det bli grönt och fint ute, och snart kan jag testa mitt projekt; att göra eget te 🤗 Jag har gjort te på mina citronmelissplantor tidigare, men nu ska jag testa att göra på andra växter i trädgården och ute i naturen 🍵 Perfekt för mig som är tedrickare och helst dricker grönt te 👌

21 reaktioner till “Underbara sol☀️

 1. Va härligt att humöret är bättre idag 😊 men det är ok att man är på dåligt humör ibland man kan ju inte alltid vara glad heller 😊
  Låter som ni haft en bra dag idag 😊

 2. Skönt att sömn för dig behövdes för att du ska må bättre 🙂. Jag tror alla säger något om vädret nu 😄. Härligt att vara ute tillsammans & fika ute.
  Spännande att testa nya grejer med te. Jag är med en te drickare 🤝😊
  Kram❣️

   1. Jepp. Det är ju det 🙂mest kaffedrickande Än te drickare. Jag funderar på prova nytt te. Har du något tips?
    Kram❣️

 3. Var en jättefin dag igår, härligt med sol..Ja, barn brukar gilla att kunna titta på allt så det är alltid roligt när man får mera fri utsikt..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.