En riktigt mysig helg💕

Vilken helg det har varit!

IgĂ„r Ă„kte vi och lĂ€mnade Melissa hos Joakims förĂ€ldrar. Det var första natten som vi sov utan henne. Men för vĂ„r del gick det superbra! Och jag tror inte det har gĂ„tt nĂ„gon nöd pĂ„ Melissa heller, fĂ„r se sen vad svĂ€rförĂ€ldrarna sĂ€ger nĂ€r vi hĂ€mtar henne 😊

VĂ„rt lilla busfrĂ¶đŸ’•

Efter vi lÀmnat Melissa igÄr sÄ Äkte vi ned till centrala Jönköping och Ät lunch pÄ Esters Kök och Bar, riktigt gott och prisvÀrt! Efter det bar det av till TranÄs, och strax innan klockan 15 var vi incheckade pÄ Badhotellet.

Det var bara att byta om och gĂ„ ned till spat sen! Vi bastade och badade innan det blev dags för spa-ritualen. Det var riktigt kul att testa den ritualen. Först fick vi duscha och smörja in kroppen med en peeling som gjorde huden riktigt, duscha igen och sen sĂ€tta sig i torrbastun. Efter suttit i bastun i cirka 10 minuter fick man gĂ„ ut och smörja kroppen med is! Vilken chock för kroppen, och sen in i bastun igen 😅 Sen var det fotbad med lite salvia-infusion som avslutades med kalldusch för fötterna. Efter det var det ansiktets tur, först skulle det rengöras och sedan applicerade man en guldmask i ansiktet. Den ansiktsmasken fick följa med in i Ă„ngbastun. Efter att ha suttit dĂ€r inne och svettats sĂ„ tvĂ€ttade man bort masken. Sen kom det vĂ€rsta av allt, kalldusch! Ojoj, vad hemskt det var! Men vĂ€ldigt skönt att gĂ„ ner i den 39 gradiga poolen efter det. DĂ€r satt vi i typ 20 minuter innan vi gick vidare till ljusrummet. Det rummet Ă€r nog riktigt bra att gĂ„ in i pĂ„ vintern, men vi klarade inte av att sitta dĂ€r inne sĂ„ lĂ€nge. Sen var det sista steget, handmassage med stenar dĂ€r man skulle trycka pĂ„ vissa punkter i hĂ€nderna. Lite handkrĂ€m efter det och hĂ€nderna kĂ€ndes som nya!

Efter ritualen var klar begav vi oss ut till bastun utomhus och de vedeldade badtunnorna!

SĂ„ underbart att sitta ute i den varma poolen, njuta av solen och den friska luften! Man blir riktigt sugen pĂ„ en pool nĂ€r man sitter dĂ€r. Det blev över 4 timmars spa för vĂ„r del igĂ„r, sĂ„ vi kĂ€nde oss rĂ€tt möra nĂ€r vi gick till kvĂ€llens middag. Men vilken middag det blev! Vit morotssoppa med anka till förrĂ€tt, hjort med enbĂ€rssĂ„s, potatispurĂ© och rostade grönsaker till huvudrĂ€tt, och till efterrĂ€tt chokladfondant, hemgjord glass, krossade nötter och jordgubbar! SjĂ€lvklart blev det en massa god dricka till ocksĂ„đŸ„‚ Eftersom jag Ă€r emot att hĂ„lla pĂ„ med mobilen nĂ€r man Ă€ter pĂ„ restaurang blev det inga bilder pĂ„ maten, sĂ„ ni fĂ„r nöja er med en bild pĂ„ mig inför middagen 😊

Efter en lugn natt sÄ blev det hotellfrukost! Vem gillar inte hotellfrukost? Idag blev vi serverade vid bordet istÀllet för att fÄ ta sjÀlva. Vilket var vÀldigt trevligt.

En liten bild pĂ„ frukosten kĂ€ndes okej att ta😊

En riktigt mysig helg med lĂ„nga samtal utan avbrott, vĂ€lförtjĂ€nt egentid ihop och avslappning❀ Men nu kliar det i fingrarna för oss bĂ„da och vi vill sĂ€tta fart och göra nĂ„got! Nu Ă€r vi pĂ„ vĂ€g för att hĂ€mta vĂ„r lilla tjej som jag saknar nĂ„got enormt❀

Ha en fin söndag!

9 reaktioner till “En riktigt mysig helg💕

  1. Ă…Ă„h sĂ„ hĂ€rlig helg det lĂ„ter som ni haft. SĂ„ fint det verkar vara dĂ€r😃. Det Ă€r sĂ„ viktigt att inte tappa det att ni Ă€r ett kĂ€rleks par & inte bara förĂ€ldrar 💞. Jag unnar er det. Ă…Ă„ Jaa! Hotell frukost Ă€r sĂ„Ă„ gott 😃😍😋. Det Ă€r ovanligt att fĂ„ frukost vid bordet.
    Jag hoppas att det gÄtt bra med er dotter hos svÀrförÀldrarna.
    KramâŁïž

  2. Vilken helg ni hade. SÄ skönt att kunna fÄ Äka ivÀg sÄdÀr utan barn. Var det mycket folk dÄ ni var dÀr`

  3. Åh det dĂ€r lĂ€t ju riktigt underbart! Finns det nĂ„got bĂ€ttre Ă€n avslappning och riktigt god mat?! Underbart! SĂ„ söt bild pĂ„ din dotter med 😍

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.