Snart semester ☀️

Tack för alla fina gratulationer på min inlägg i söndags. Igår blev det inget inlägg även om jag hade en ledig dag, och det var också en ledig dag. En dag fri från sociala medier bland annat. Både jag och Joakim var lite trötta efter helgens takbyte. Så det blev en lugn måndag med lite handling, promenader och fix här hemma.

Nu har jag kommit in i de här trötta dagarna precis innan semestern där man känner hur sliten man är och skönt det kommer bli med semester😅 Spännande att det är samma känsla inför varje semester. Men nu är det bara 3 dagar kvar☀️ Gissa om jag längtar?

Jag hoppas på att det blir lite mer bad i år. Joakim är en riktigt badkruka och Melissa verkar ha ärvt det hon också😅 Dagen innan midsommar testade vi att bada i lillsjön. Eller rättare sagt, jag badade medan Melissa och Joakim doppade stortårna och valde att inte bada. Den ena skrek mer än den andra vattnet mötte tårna, men vem som var värst kan ni nog gissa 😅 Men skugghäng och blomplockning blev det iallafall

13 thoughts on “Snart semester ☀️

Add yours

  1. håller med! Det är precis som om kroppen vet man snart ska ha semester och både kroppen och hjärnan har redan tagit semester! haha Jag räknar också ner, “bara” 8 pass till sen går jag! hihi

  2. När semestern närmar sig är det som att man plötsligt tillåter sig själv att se ljuset i tunneln och slappna av och att man därför blir så otroligt trött och seg. När det inte vankas semestertider går man ju nästan på autopilot 🙂

    1. Härligt när semestern är här så. Ska man njuta och slappna Av😊

  3. Spelar ingen roll när man har sin semester, men två veckor innan går man in i sitt semesterflow. Själv har jag 29 pass kvar innan jag får min välförtjänta ledighet

  4. Ha ha, skulle vilja höra de där två skrika i kapp vid vattnet…. ja, jag känner till det där med semester, be mig för allt i världen inte jobba en dag extra….det är helt omöjligt

  5. Förstår att du längtar efter semester! Sambon jobbar hela sommaren, hon jobbar förvisso inte fulla dagar så det är skönt 😊

  6. På måndag är de semester för mig,dock jobbar jag på sjukhuset extra denna sommar så blir ingen riktig sem för mig

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d