Okategoriserade

SEMESTER!☀️

Efter lite om och men så fick jag igenom min kompensationsdag, så nu har jag semester☀️ Så himla skönt! Det är lite lustigt egentligen att när man väl går på semester så kommer den energin tillbaka som man saknat de senaste veckorna😅 Jag ser fram emot en härlig semester och önskar er en fin semester när ni nu går!

Efter jobbet så blev det glassfika med jordgubbar för att fira in semestern. Joakim var iväg och köpte lite för att överraska mig🍓

Våra egna jordgubbar börjar komma ordentligt nu och idag lade vi över nätet så att inte fåglarna tar dem! När vi var ute så passade jag och Melissa på att plocka en liten bukett med blommor också som hon kunde leka med 💐

Till kvällens bönburgare blev det årets första egenodlade sallad!🥬 Älskar den vardagslyxen att kunna gå ut och hämta det vi behöver i trädgården!

Hoppas att ni får en trevlig kväll!

detkaosvikallarvardag

18 kommentarer på ”SEMESTER!☀️

  1. Grattis till ledighet och semester! Nu får du njuta för fullt! Jag blir så avis på din sallad, drömmen är att flytta till hus och ha sin alldeles egna trädgård..!

  2. Åh vad underbart med semester. Jag har 27 pass kvar innan jag får min ledighet. Är som ett barn nu som räknar ner till julafton. Jordgubbar med glass, så gott det ser ut

  3. oj, jag längtar verkligen efter semester samtidig som jag fasar lite för hur jag ska hinna med allt som måste hinnas med innan. Ja det är verkligen lyxigt att kunna gå ut i trädgården och plocka sånt man behöver.

  4. Så härligt att du kunnde ta semester nu endå. ❤️ Låter riktigt härligt

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: