Skrivkurs och bananbröd🍌

Idag har det varit Ă€nnu en lugn dag Ă€r hemma. Jag började dagen med övningarna, det Ă€r riktigt smidigt att det gĂ„r att göra tvĂ„ av dem i sĂ€ngen innan jag gĂ„r upp😅 Efter det har det varit fokus pĂ„ skrivarkursen ✍ Idag har jag pĂ„börjat lektion fyra vilken behandlar skrivarkonstens ABC med mycket fokus pĂ„ bland annat dialoger. Jag skrev Ă€ven en recension pĂ„ en av böckerna jag lĂ€ste under sommaren, det Ă€r flera fĂ€rdiglĂ€sta och vĂ€ntar pĂ„ att fĂ„ en recension skriven. SĂ„ det ska jag ta mig för de nĂ€rmaste dagarna. Nu nĂ€r kroppen inte klarar sĂ„ mycket anstrĂ€ning fĂ„r jag lĂ€gga mer fokus pĂ„ hjĂ€rnan istĂ€llet 😊

NĂ€r Melissa kom hem och Daniel Tiger började spela sĂ„ fick jag för mig att baka bananbröd av de bananerna som började bli lite vĂ€l bruna. Det kan ju ha nĂ„got med att göra att Daniel Tiger var hos bagaren och bakade bananbröd till sin mamma😅 Men det spelar ingen roll vart inspirationen kommer ifrĂ„n sĂ„ lĂ€nge den kommer 😊

Enkelt att baka, och saftigt och gott blev det 😊 Nu ligger det mesta av dem i frysen men nĂ„gra fick stanna framme inför imorgon 😋 De Ă€r perfekta att ha till mellanmĂ„l tycker jag!

detkaosvikallarvardag

8 kommentarer pĂ„ ”Skrivkurs och bananbröd🍌”

  1. Perfekt nĂ€r man fĂ„r lite inspiration, sen spelar det ju ingen roll varifrĂ„n den kommer 😉 kul att ha lite att skriva om:)

  2. Ja nĂ€r kroppen inte orkar fĂ„r man anvĂ€nda hjĂ€rnan i stĂ€llet 🙂 sĂ„ gott med banan bröd har aldrig provat att baka det sjĂ€lv men ska absolut testa 🙂 Vad roligt att du gĂ„r en skrivkurs 🙂

  3. Banankaka kommer jag ihÄg att vi pÄ MVC fick tips om att baka för det skulle vara sÄ bra nÀr man var gravid. Som vi bakade och mumsade i vÄr mammagrupp. De gÄnger vi setts efter det har vi alltid fikat pÄ banankaka nÀr barnen blev stora

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: