Skrivkurs och bananbröd🍌

Idag har det varit ännu en lugn dag är hemma. Jag började dagen med övningarna, det är riktigt smidigt att det går att göra två av dem i sängen innan jag går upp😅 Efter det har det varit fokus på skrivarkursen ✍️ Idag har jag påbörjat lektion fyra vilken behandlar skrivarkonstens ABC med mycket fokus på bland annat dialoger. Jag skrev även en recension på en av böckerna jag läste under sommaren, det är flera färdiglästa och väntar på att få en recension skriven. Så det ska jag ta mig för de närmaste dagarna. Nu när kroppen inte klarar så mycket ansträning får jag lägga mer fokus på hjärnan istället 😊

När Melissa kom hem och Daniel Tiger började spela så fick jag för mig att baka bananbröd av de bananerna som började bli lite väl bruna. Det kan ju ha något med att göra att Daniel Tiger var hos bagaren och bakade bananbröd till sin mamma😅 Men det spelar ingen roll vart inspirationen kommer ifrån så länge den kommer 😊

Enkelt att baka, och saftigt och gott blev det 😊 Nu ligger det mesta av dem i frysen men några fick stanna framme inför imorgon 😋 De är perfekta att ha till mellanmål tycker jag!

8 thoughts on “Skrivkurs och bananbröd🍌

Add yours

  1. Perfekt när man får lite inspiration, sen spelar det ju ingen roll varifrån den kommer 😉 kul att ha lite att skriva om:)

  2. Ja när kroppen inte orkar får man använda hjärnan i stället 🙂 så gott med banan bröd har aldrig provat att baka det själv men ska absolut testa 🙂 Vad roligt att du går en skrivkurs 🙂

  3. Banankaka kommer jag ihåg att vi på MVC fick tips om att baka för det skulle vara så bra när man var gravid. Som vi bakade och mumsade i vår mammagrupp. De gånger vi setts efter det har vi alltid fikat på banankaka när barnen blev stora

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: