Höstsol och saker överallt!🌞

Alltså denna underbara höstsol 🍁🌞 Idag har den verkligen gett så mycket energi. Idag fick en glad men snorig Melissa vara hemma. Som tur var så hjälpte Alvedonen hon fick igår kväll så hon sov hela natten och vaknade inte förens vid 7.45! Det är jag extremt tacksam över för jag vet inte riktigt hur jag skulle orkat med annars 😅 Även om fysioterapeuten sagt att jag inte så gå promenader så fick det bli en kort och extremt långsam promenad idag för att få Melissa att somna. Jag njöt av solen i ansiktet, Melissa somnade snabbt och kladdade snor över hela vagnen, och mina fogar skrek åt mig att stanna och lägga mig ner. Men lite mer energi av solen fick jag ändå, och vem blir inte glad av hur vacker naturen är nu🍁

Melissa sov kvar en stund i vagnen så jag kunde läsa klart lektion fem. Nu ska jag bara sätta mig in i övningsuppgifterna också 😊 Det känns som att kurser börjar ge mer och mer nu när man kommer längre in i den vilket är väldigt roligt! Nästa lektion handlar om att skriva noveller så det kommer bli väldigt intressant!

Se upp! Leksaker överallt!

Vi fick en gammal kista som tillhört Joakims mormor för ett tag sedan som vi fixat till med annan färg och gasfjädrar så det inte går att klämma fingrarna med det tunga locket. Den fick bli Melissas lekskista där vi försvarar leksaker som inte används just nu. Det går ju inte ha alla leksaker framme för då skulle det vara leksaker överallt! Nu har Melissa lärt sig öppna kistan så nu är det slut på den tiden 😅

En sak är säker! Hon behöver inte ha fler leksaker på ett bra tag!😅

Har ni kunnat njuta av höstsolen idag?🌞

12 thoughts on “Höstsol och saker överallt!🌞

Add yours

  1. Skönt att komma ut en dag som denna och det är väldigt skönt att det inte har regnat …
    vad jobbigt att du fick ont hoppas det släpper snart.. Kul att ni fick den kistan så hon kan ha alla sina leksaker i den 👍

  2. Dessa leksaker alltså, min son har alldeles för många kan jag säga 😋 borde sortera ut mer men han leker ju med allt 🤔 bra med kista där man kan förvara en del 😊

  3. Håller med om att det är underbart höstväder just nu så förstår om du gick ut en stund…skönt för Melissa att somna ute. Vad är det för kurs du läser? låter spännande.

  4. En svår balans där, att kunna komma ut och att slippa ha ont. Det var en massa leksaker där, och visst är det lätt att ge dom för mycket saker.

  5. Skönt med höstväder, men ajaj ont det låter, var rädd om dig. Skönt att Melissa fick sova i natt och alvedon är bra för de behöver ju också få lite sådant ibland då de är sjuka

  6. Bra med mycket leksaker till de små, de brukar klura ut hur de ska göra för att öppna saker själva ganska fort tyvärr och det är ju roligt att kasta ut leksaker ur lådan också, att det blir mycket för mamma och pappa att städa är ju inte ett bekymmer i deras värld

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: