Frost och långfika🥐

Det märks verkligen att vi går mot kallare tider. Idag när jag vaknade var det minusgrader och frost❄️ Så idag fick den varmare kappan åka fram. Den passar än så länge men det är inte långt kvar tills att den inte längre går att knäppa 😅 Ibland glömmer man bort hur stor man egentligen håller på att bli!

Långfika

Idag träffade jag Evelina från jobbet igen. Vi hade så kul förra veckan så vi bestämde träff idag igen. Denna gång testade vi ett nytt café för oss båda. Ett riktigt mysigt och tydligen väldigt populärt ställe då det var mycket folk där vi kom dit vid 10. Det var ett café som bakar och lagar allt från grunden, handlar lokalt/närodlat och försöker bidra till zerowaste genom sina menyer med ingredienser som de fått från matbutiker som butiken inte fått såld. Ett riktigt bra koncept enligt mig 😊 Tiden flyger verkligen iväg när man har roligt och vi satt där i nästan 5 timmar! Jag hade lite träsmak i rumpan efteråt och kan möjligtvis ha lite träningsvärk i käken efter allt prat och skratt! Nästa vecka kör vi på lunch istället 😊

Joakim fick vara hemma och vabba med Melissa idag. Det hade han inget emot då han gärna spenderar tid med henne i garaget. Jag fick ha mig-tid vilket blev mig och Evelina-tid. Men det är riktigt roligt och välbehövligt! Både att få komma ut ur huset och få umgås och prata av sig med någon som man gillar att spendera tid med 😊 Det kan behövas prata mer någon mer än Joakim ibland 😅

16 thoughts on “Frost och långfika🥐

Add yours

  1. Ja nu börjar det verkligen bli kallare. När jag hämtade hem dottern från gympan runt kl 21 var det bara 5 grader. Hiskligt frisk luft ute. Mys fika är det bästa som finns

  2. Så viktigt att få ta vara på sin egentid, att bara få vara vuxen, Levde ensam med barn så den tiden blev inte av så ofta. Frågade jag efter barnvakt av min mamma så ville hon alltid veta vad jag skulle göra. Att bara få vara ensam i soffan då kunde man lika gärna ha barnen hemma. Två av mina döttrar är ensamma med barn och en av dom är ensam på 100%. Pappan har inte haft barnet på 1,5 år nu. Träffar bara någon timme hos dottern eller då lilltjejen är hoso farmor. Min dotter har aldrig egentid, men försöker hjälpa henne så gott jag kan, och dotterns farmor är också väldigt engagerad som tur är.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: