Ny knapp och den stora tomten är ute 🎅

Idag fick det bli en lugn dag hemma. Jag passade på att städa av mitt skrivbord i kontoret och även rensa lite i min projektlåda. Lådan där jag lägger saker som jag ska fixa. Idag fick skjortan tillbaka sin saknade knapp så den kan hamna i garderoben igen. Nu är det bara en massa kort kvar i projektlådan som ska in i rätt fotoalbum 😊

Jag skulle egentligen behöva rensa min garderob också men det känns inte lönt att det göra det just nu. Det får bli efter graviditeten, och då kan jag även göra mig av med alla gravidkläder. Så jag får leva med garderobskaoset ett tag till😅

Idag kunde inte Joakim hålla sig längre. Han har varit sugen på att sätta ut den stora tomten i hallen och idag fick den ta sin plats både till hans och Melissas stora förtjusning 😊

Tomten har nu fått väldigt många kramar av Melissa 😅 Resten av julpyntet får vänta lite till, iallafall till december 😊

8 thoughts on “Ny knapp och den stora tomten är ute 🎅

Add yours

  1. Gud vilken bra idé med en projektlåda!! Här ligger det ju saker som ska fixas lite överallt istället.
    Idag rensade jag ut i skåpen i tvättstugan. Kändes skönt, och det känns liksom bättre att ta lite då och då för att det inte ska bli ett gigantiskt projekt. Eller det ÄR ju ett gigantiskt projekt, men det känns inte lika jobbigt då 🙂

  2. Vad skönt att göra klart lite projekt! Jag har dock inte en projektlåda..jag har projektrum… Jisses vad jag har att göra! Fin Tomte, förstår att han får kramar <2

  3. Skönt att få betat av lite av projekten…jag har själv fått lagat en kofta och ett par jeans som legat. Det var en söt tomte…så klart har han fått många kramar ❤️❤️❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d