Garageförrådet är sorterat✔️

Idag har större delen av dagen gått åt till att rensa i förrådet i garaget. Redan igår kväll pratade vi om hur vi skulle lägga upp det smidigast för det var en hel del saker att gå igenom 😅 Men vi hade en plan och körde efter den. Vi upprättade precis som förra gången en slänglåda och en säljlåda. Sedan jobbade vi oss runt i förrådet. Joakim fick börja rensa bland sina arbetskläder medan jag plockade undan sådant vi redan bestämt att vi skulle göra oss av med. Det var framförallt hyllan längst in i förrådet som det var mest arbete med. Men vi sorterade, organiserade om och delade in det i olika kategorier för att det ska vara enkelt att hitta det man ska. Det blev en hel bärande, upp och ned på stege men självklart hjälpte Melissa till så gott hon kunde. Efter lunch fick Joakim fortsätta själv där ute medan jag och Melissa var inne och sov. Jag var helt slut efter den förmiddagen och jag har full förståelse för att Joakim är trött i kroppen efter dagen, men vilket resultat 😍

Före

Efter

Det blev betydligt mycket mer plats på golvet och Joakim fick även yta att ställa in saker som han tidigare förvarat inne i garaget. Organiseringen är klar men vi har även planer på att fixa så Joakim kan hänga upp alla sina rullar i diverse kompositmaterial på väggen. Så förrådet är inte 100% klart -undrar om det någonsin blir det? Men den upphängningen får bli ett annat projekt 😊

16 thoughts on “Garageförrådet är sorterat✔️

Add yours

  1. Undrade just vad Melissa hittade på medan ni rensade 🙂 Så bra att hon var hjälpsam! Vad skönt att ni kunde ta en liten vila sedan, förstår att det behövdes.

  2. Jobbigt då man står mitt i det, men visst är det skönt då man är färdig. Blev helt klart betydligt mer plats, och en bättre översikt, Bra jobbat.

    1. Det är väekligen en underbar känsla när allt är i ordning och organiserat det är väekligen en underbar känsla 😊

  3. Så skönt att ha fått det gjort och bra att få plats med nya saker, blev ju bra så ni kan känna er nöjda för det ä trevligt med mera ordning i förråden

  4. Det är verkligen en underbar känsla när man fått sorterat. Dessvärre har vi så extremt mycket utrymme där allt står huller om buller. Det tar oss nog ett år att gå igenom allt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: