Organisera förråden ✅

På förmiddagen på nyårsafton tog vi tag i det sista förrådet här hemma. Det använder vi bland annat som ett skafferi och förvaring av hushållsapparater som vi inte vill ha i lådor/skåp i köket. Är så otroligt glad att vi bestämde oss för att göra ett sådant utrymme i huset!

Före
Det var inte så värst längesen jag fixade till i det här förrådet och vi satte in en byrå vi hade över. Men ändå hade det hunnit bli rörigt och svårt att se vad som fanns.

Under tiden
Det var bara att plocka ut allt eftersom ur förrådet, sortera och skapa ett system. Precis som när andra gånger när man rensar så blev det en del – jasså, hade vi en sån här eller oj vad många sådana vi har 😅 Självklart använde vi oss av genomskinliga plastlådor även denna gång. Melissa var med, bar och plockade med alla saker😅 Det är ju bra att hon vill hjälpa till! 🥰

Efter
Resultatet blev vi väldigt nöjda med. Det var smidigt att stapla plastlådorna så att vi kunde nyttja höjden i hyllorna ordentligt. Det blev även mycket mer plats på golvet vilket får förrådet att kännas luftigt.

Så nu är alla förråd här hemma rensade och organiserade- vi är så nöjda! Allt är översiktligt vilket gör att vi enkelt det vad vi har. Så nu kan vi checka av det projektet också 👍 Nu får vi bara se till att hålla efter det också vi slipper göra det snart igen.

Så nu är vi redo att ta oss an våra projekt för 2021!

20 thoughts on “Organisera förråden ✅

Add yours

  1. Så lätt att det blir rörigt. Visst är det skönt då man får röjt, och även sorterat. Ett sådant förråd hade jag gärna haft jag med.

  2. Gud så skönt att få sånt gjort! Jag satt med 20 år av foto idag… lådvis… jag ska också ta mina förråd!! Hjälper du mig?

  3. Är det inte lite konstigt att fast man har rensat så tar det inte lång tid igen innan det blir rörigt igen. 😂Det blev verkligen ett fint resultat 🙂

  4. Vilken härlig känsla det måste vara för er att starta året med ordning och reda överallt!
    Vi har också ett “skafferi” i vårt sommarhus och jag älskar att jag kan sätta in alla apparater och sånt som jag inte vill ha framme. Vi har ganska smala hyllplan så att man lätt ska se vad som finns och inte kunna ställa saker bakom vartannat. Älskar!

  5. Så skönt att städa och rensa. I alla fall efteråt 😉 Sådant har jag också tänkt ta tag i nu i början på året, en låda i taget ☺️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: