Erik ❤️ Nicole

I lördags var det äntligen dags för bröllop! Vi hade sovit hemma hos våra föräldrar under natten och på förmiddagen åkte vi in till Korskyrkan i Jönköping för att hjälpa till att dekorera festlokalen. Mina föräldrar, Erik och Nicole, min bror Daniel och Nicoles mamma och hennes pojkvän hade varit där sedan klockan sju på morgonen för att duka och dekorera. Det var hösttema på bröllopet och det blev otroligt vackert med alla färger. När dekoreringen var klar var det även dags för att fixa oss.

Klockan gick i en rasande fart och när vi väl var klara med att allt fix började fler gäster dyka upp och vi kunde påbörja en gemensam promenad upp till Rosenlunds Herrgård där vigseln skulle vara. Så himla vackert att gå upp längs Vätterstranden och vi hade minst sagt tur med vädret. Lite foton blev det längs promenaden innan vi nådde fram till rosariet där vigseln hölls utomhus. En enkel och vacker vigsel. Det kom även ett regnstänk mot slutet men vi var förberedda med paraplyn, och det är innebär ju tur med lite regn på bröllopsdagen.
När vigseln var klar blev det promenad tillbaka till korskyrkan för bröllopsfesten. Det var en härlig mix av ryska och svenska traditioner, otroligt god mat, roliga tävlingar och lekar, skratt och fina tal. Jag och Joakim höll dessutom varsitt tal. Det var minst sagt ett bra drag och på kvällen blev även dans och jag kan säga att barnen hade så kul när de dansade runt!

En riktigt lyckad och rolig dag, och jag är så glad över att vi fick vara med och fira deras stora dag! Nu är min kära bror Erik äntligen gift och Kangasfamiljen har utökats med ännu en helt fantastisk kvinna. Lyckan i deras ansikten igår var obeskrivlig, och jag hoppas att de fortsätter framkalla leenden hos varandra.

Med andra ord, ett helt magiskt bröllop!

6 thoughts on “Erik ❤️ Nicole

Add yours

  1. Aha ni var vid sandbankarna ser jag 🙂 en otrolig vacker plats där en del faktist haft sina bröllop på 🙂 kul att ni var i min stad .) och kul o grattis till bröllopet:)

  2. Å vad härligt med bröllop! En dag när alla är glada och lyckliga! Det var länge sedan jag var på bröllop nu och tror tyvärr inte att det blir något den närmsta tiden heller 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: