Alla ♡ dag med solsken och kärt återseende

Det känns riktigt konstigt att vakna upp utan Joakim på morgonen, men själv var jag inte då Melissa kommit in och lagt sig i vår säng under natten. Och sedan finns ju Bartolo där i fotänden också. Morgonen flöt på smidigt med lämning på förskolan och det är smidigt att bo så pass nära att det bara tar någon minut att gå till förskolan. Så det blev en snabb lämning idag då Wilhelm fortfarande låg hemma och sov. Han vaknade sisådär en tjugo minuter efter jag kom tillbaka och då satte dagen igång på riktigt. Efter frukost hjälptes vi åt att diska och vattna blommor. Han är överlycklig när han får vattna och tjatar om det varje dag så det är ingen risk att våra blommor går törstiga länge. När en del av bestyren var gjorda inomhus gav vi oss ut i solskenet. Det var helt underbart promenad väder och vi tog en lite längre runda, det blev lite kladdigt då frosten släppt i grusvägen men det gjorde inget när det var så härligt ute.

Och tur var det att vi passade på med långpromenaden på förmiddagen för efter lunch mulnade det på ordentligt och det kändes mer som höst än vårkänslorna som jag hade under förmiddagen. Medan Wilhem sov middag passade jag på att fortsätta redigera och det går förvånansvärt fort framåt. Visserligen är det många kapitel kvar att gå igenom men än så länge är känslan kring manuset bra och jag hoppas att den håller sig så ett tag till! Vet att det kommer komma en tidpunkt då jag ifrågasätter hela manuset och överväger att sätta eld på det, men just nu tänker jag njuta av den härliga känslan.

Kort efter att vi varit och hämtat Melissa kom Joakim hem och gissa om barnen var glada att se honom! Jag också för den delen. Det märks att vi inte är vana att vara ifrån varandra. Barnen fick vindruvor att festa på och jag fick lite blommor dagen till ära. VI firar inte alla hjärtans dag något nämnvärt, men brukar ändå ta tillfället i akt att umgås ordentligt – det vill säga, inget skrivande eller garaget ikväll. Nu har barnen lagt sig och jag och Joakim ska ta fram lite gott, tända en brasa och lite värmeljus, mysa ner oss i soffan och bara prata och ro om varandra.

Hoppas att ni har haft en bra alla hjärtans dag oavsett om ni väljer att fira eller inte.

7 thoughts on “Alla ♡ dag med solsken och kärt återseende

Add yours

  1. Vi firar inte det heller något speciellt. Idag träffades vi på en bar och tog något gott att dricka och sen åkte vi hem igen. Vi brukar inte köpa så mycket och firar inte så stort.

  2. Vi har bara två äkta blommor kvar, resten är fejk. Jag suger på att ta hand om krukväxter. Nu är vi ju aldrig hemma heller, så fejkblommor funkar bra 🙂

  3. Det blev lite små presenter och blommor här hemma, och hämtmat. Jag är förkyld och har inte varit i någon affär på flera dagar så det fick bli som det blev. Min man hade träning iom att han ska cykla till Paris i sommar och sedan drog han vidare då han ska jobba på annan ort imorgon. Så som sagt, inte så mycket firande här just idag 🙂

  4. Vi firade lite här hemma också med paket, och choklad. Killarna firade på sina håll på med sina flickvänner så på kvällen var det bara jag och dottern som firade då hon fick ställa in för hennes kille var sjuk

  5. Vi är inte vana att vara i från varandra heller och nästa vecka får jag känna på det då min karl reser bort i 3 dagar =(, men det brukar ju såklart gå bra och misstänker att Bellis vill ligga på pappas sida då minsann =D. Samt förstår att de vart glada då de såg pappa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: