Semla och bokställ

Tror inte någon har missat att det är fettisdagen idag. Här hemma blev det varsin semla på eftermiddagen. Barnen fick varsin lite mindre semla som de fick testa, och grädden uppskattades i alla fall. Min favorit i semlan är helt klart mandelmassan. Har ni ätit någon semla idag?

Printat bokställ

Jag har pratat om att jag vill ha en bokställ och Joakim har ritat upp ett i sitt cadprogram som vi skrev ut i 3D-skrivaren idag. Bokstället behöver några små justeringar men se så fint det blev! Både novellen och boken fick givetvis agera modeller.

Nu är det dags att börja natta barnen innan jag ska starta igång datorn, plocka fram lite gott och dricka och ha en digital skrivdejt.

5 thoughts on “Semla och bokställ

Add yours

  1. Helt klart ska en semla vara den traditionella med mandelmassa. Det blev ingen idag, men i morgon ska jag få en. Räcker gott och väl. Sen är jag extremt sugen på en idag med.

  2. Förr tyckte jag inte om mandelmassan så åt semla med sylt men allt eftersom har jag börjat tycka det är viktigast. Blev ingen idag, tar en på lördag istället.
    A

  3. En och en halv semla (med sylt 😉 ) blev det här, lunchsstället bjöd på semlor men de var tyvärr små och hårda så inte alls goda. Köpte sedan hem till familjen från bageriet. Men tusan vad priset gått upp på dem också.

  4. Det blev ingen semla här, steg upp kl 4 och åkte till London 🙂
    När jag var liten gillade jag inte alls mandelmassa utan ville bara ha bulle och grädde. Nu äter jag gärna semlan som den ska vara, men det får inte vara för mycket mandelmassa..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: