Kort om mig

Mitt namn är Elina och min familj består av min man Joakim, våra barn Melissa och Wilhelm, våra två katter Bamako och Sixten och vår adopterade hund Bartolo. Vi bor utanför Linköping i vårt hus som vi både ritat och byggt själva. Japp, jag som är höjdrädd har stått på en ställning 4 meter upp i luften och skruvat takvinklar i 15 minusgrader.

Både jag och Joakim är rastlösa själar, så vi har alltid något projekt igång. Joakim har ett stort motorintresse och har byggt sin egen sportbil. Som om inte det vore nog så är han galen i verktyg och maskiner och har bland annat samlat på sig två svarvar och byggt en egen cnc-fräs. Nu jobbar han heltid med sitt eget företag KCS i garaget.
Jag älskar att läsa och skriva, och satsar på min författardröm och det har faktiskt kommit ut både böcker och noveller. Jag har även en författarhemsida där man kan beställa mina böcker.
Vår vardag kan bli lite kaosartad ibland med en massa projekt och idéer på samma gång tillsammans med familjelivet som rullar på. Men resultatet blir oftast suveränt och vi har roligt!🙂

Vad folk säger om oss

“Jag förstår inte hur ni hinner med allt”

En god vän

“Tänk på allt ni har åstadkommit ihop”

Bästa vännen

“Ni är ju lite galna”

Bästa vännen

Kontakt: elinakangas@outlook.com


Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: