Kort om oss

Vår familj består av mig Elina, min man Joakim, vår dotter Melissa och våra två katter Bamako och Sixten. Vi bor utanför Linköping i vårt hus som vi både ritat och byggt själva. Japp, jag som är höjdrädd har stått på en ställning 4 meter upp i luften och skruvat takvinklar i 15 minusgrader.

Både jag och Joakim är rastlösa själar, så vi har alltid något projekt igång. Joakim har ett stort motorintresse och hållit på med radiostyrda bilar, båtar och flygplan. Nu ska han ge sig på att bygga en egen sportbil! Som om inte det vore nog så är han galen i verktyg och maskiner. Han fyller vårt 70 kvm garage med diverse maskiner och verktyg, han har bland annat samlat på sig två svarvar och byggt en egen cnc-fräs. Mina projekt är mer trädgård, inredning (jag kommer med en idé och Joakim bygger den oftast), fotografering, skriva och pyssel. Allt detta samtidigt som vi lever ett familjeliv med matlagning, träning och jobb. Detta resulterar i att vår vardag kan bli lite kaosartad ibland med en massa projekt och idéer på samma gång. Men resultatet blir oftast suveränt och vi har roligt!🙂

Vad folk säger om oss

”Jag förstår inte hur ni hinner med allt”

En god vän

”Tänk på allt ni har åstadkommit ihop”

Bästa vännen

”Ni är ju lite galna”

Bästa vännen

Kontakt: elinakangas@outlook.com


%d bloggare gillar detta: