Veckans kaos

I onsdags skulle vi få leverans med kantelement och cellplast till husgrunden, dock kom endast cellplasten vilket resulterade i att vi inte kunde börja med husgrunden som planerat. Efter x antal samtal till både tillverkaren och byggvaruhandlen så kom äntligen kantelementen dock en och halv dag försent. Som vi inte hade stött på tillräckligt med problem denna vecka så blev det snökaos i lördags vilket gjorde att vi inte kunde lägga cellplast, istället fick vi hjälpa vår stackars rörmokare i snöblasket med att lägga golvvärme till garaget. Tanken var att vi skulle hinna lägga cellplasten idag, men det har varit minusgrader hela dagen vilket gjort att det inte har gått att arbeta eftersom gårdagens snöblask har fyst!!
 
Men jag tänkte att jag kan bjuda på en bild på vår husplatta. 
 

 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d