Ett steg framåt och där blev vi ståendes

När en sak går bra så är det alltid något annat som ska krångla. Igår gjöts äntligen vår platta till huset och garaget, som vi har arbetat med denna platta och vi hade aldrig kunnat göra den utan all hjälp vi fått. Vi är supernöjda med plattan, och det är en enorm lättnad att det blev klart innan vintern. Tanken var att vi skulle få leverans med allt virke till huset idag, dock var det endast ett fåtal kollin som var rätt! Vi hade lämnat en väldigt specificerad lista med mått och antal till vår säljare på byggvaruhandeln, men han hade inte tittat på vår lista över huvudtaget kändes det som. Dessutom hade vi gjort beställningen för en månad sedan för att han skulle hinna beställa hem virke i rätt längd om det inte fanns på lagret, men icke sa nicke, det funkade inte det heller. Vad trött man blir på när det inte fungerar, och tanken är att vi ska börja resa garaget nästa helg så vi hoppas verkligen att de hinner få fram rätt virke tills dess.
Imorgon blir att det gjuta en liten klack på garaget, sen så tar vi ledigt resten av helgen från byggandet. Vi kan behöva samla lite kraft efter detta. 
 
Tänkte bjuda på en bild på vår nya platta 🙂 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: