Söndag = hemma och bröllopsfix

Idag var den ännu en “byggfri” dag, dock kunde vi inte motstå att åka ut och kika på det vi gjöt igår vilket hade blivit väldigt bra. Det var riktigt skönt att hinna fixa hemma idag och allt bockades av på “att göra listan”. Nu är produktionen av namnskyltar till bröllopet i full gång och snart är hälften utav dem gjorda, även psalmerna till kyrkan är bestämda och fotograf till festen är klart. Det känns som att det börjar hända grejer på denna fronten med vilket är skönt med tanke på att det bara är 5 månader kvar tills bröllopet! Idag beställde vi även guldet till min vigselring, så snart ska vi börja tillverka den också 🙂 Det ska bli riktigt kul att komma igång med smyckestillverkningen igen efter ett uppehåll pga. flytt och nytt jobb. Dock kommer det inte bli så mycket tillverkning undertiden vi bygger hus men något litet smycke kommer nog smyga sig in då och då. 
 
Bjuder på en bild på en ring vi gjorde till min brors flickvän. 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: