Shopping

Det blev ingen ny bil för oss. Bilen blev såld redan samma kväll, men det gör inget. Vi får fortsätta vårt letande, och vi är fortfarande inställda på en Mercedes. 

Vi har nu sett att det inte funkar att bara plantera ut i slänten som det är eftersom jorden/leran flyttar på sig när det regnar tillräckligt mycket. Vi misstänkte att det kanske skulle vara så, men vi ville testa för att se om vi behövde göra något åt sakrn eller inte. Så vi har nu köpt en markduk som ska fungera som erosionsskydd. Planen är att lägga den i helgen. Efter den är lagd så kan jag plantera ut resten av våra kryddplantor 🌱 och vi har även varit och handlat lite mer blommor att plantera i slänten 🌸 
På vår långa shoppingtur idag så har vi även köpt material så Joakim kan börja bygga sin fräs, vit slips till begravningen för Joakims mormor nästa vecka, hämtat ut två paket med kläder och diverse till Melissa och frisörsax så Joakim kan klippa mina toppar då jag tycker det är onödigt att gå till en frisör bara för det lilla. Melissa har som vanligt skött sig alldeles utmärkt under shoppingturen. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: