Äntligen helg igen

Superkul med all positiv feedback jag fått på mitt förra inlägg om att göra eget te! Det hittar ni här

Igår var det torsdag vilket innebär städdag hos familjen Kangas. Jag var inte ett dugg sugen på det när jag behövt jobba över en halvtimme. Så ni kan nog förstå hur jag glad jag blev när jag kom hem och hela huset var städat!🤗 Joakim hade kört ett städrace under dagen då han fick lite feeling för det. Han hade till och med gjort rent duschen så hela lilla badrummet stank klor.

Idag känns det mest som att jag har hållt på med administrativa saker på jobbet; justera i utbildningsdokument, boka patienter, skriva synergier, patientlistor och hålla på med en krånglande kamera. Så nu känns huvudet lite tungt kan jag säga😅 Men det är bara att ladda om, för om cirka en timme ska vi hämta min bror Erik och hans sambo Nicole som ska vara hos oss i helgen. Vi får se lite vad vi ska hitta på i helgen. För min del blir det en bröllopsfotografering på eftermiddagen imorgon, men något mer än så är inte bestämt. Jag och Joakim har pratat om ifall vi skulle åka allihopa och äta glass på smultronstället i Söderköping på söndag. Men det återstår att se.

Medan vi inväntar Göteborgarna så ska jag passapå att köpa lite mer jordgubbsplantor och något mer hittar jag säkert🍓

Bjuder på en bild på vår knäppa katt denna fredag😅

Önskar er en bra helg!

11 thoughts on “Äntligen helg igen

Add yours

  1. Men wow vad duktig din man är… Jag brukar också försöka städa lägenheten här hemma när sambon är iväg och jobbar! Jag blir för rastlös här hemma att bara sitta så ibland får jag mig ett städryck!

  2. Skönt att det redan var färdigstädat när du kom hem. Det är skönt med städat på helgen 😊

  3. Ja, jag gillade då ditt förra inlägg, och just nu står rabarberna i ugnen för att torkas. Så roligt med lite Goteborgsbesök och vilken lyx att komma hem till ett nystadat hem….

  4. Underbar känsla att komma hem till ett nystädat hem. Luktar så gott, och man kan slappna av rejält. Här skiner solen, så vi hoppas på en kanonfin helg här

  5. Det är nog det apsolut bästa som finns när man kommer hem till ett nystädat hem😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: