Smultron i trädgården

Nedräkningen till semestern är verkligen i full gång just nu, nästan så att jag räknar timmarna. Iallafall jobbtimmarna. Och jag kanske till och med jobbar sista dagen imorgon istället för på fredag, jag har önskat att ta kompensationsdagen för 6 juni då! Håller tummarna för att jag får igenom det🤞

Vädret har varit väldigt växlande idag, men jag lyckades att undvika regnet både till och från jobbet. Däremot så blev vi blöta på vår promenad, det kom cirka en regnskur var femte minut😅 Jag tajmade även in att plocka lite smultron mellan regnskurarna. Vi får jätte mycket smultron just nu och det var vi ingenting emot😍 Tycker att det är så lyxigt att bara kunna gå ut i trädgården och plocka en näve som familjen kan smaska på😋

Nu ligger Melissa och sover för natten och jag och Joakim ska ha lite speltid 💻

10 thoughts on “Smultron i trädgården

Add yours

  1. Det blir ju verkligen så att man räknar timmarna innan man går på sin semester sista dagen. Hoppas du får igenom den dagen. Själv har jag 29 arbetspass kvar innan jag får gå

  2. Jaaa SOM man räknar ner och längtar till semestern nu! Vi hade med massa smultron i trädgården när jag bodde hemma, så lyxigt & gott!

  3. Åh vad gott med smultron! Det är verkligen sommar för mig, min gammelmorfar hade precis som ni – att det bara var att gå ut och hämta smultron på hans landställe! Smultron och vaniljglass in my heart!

  4. Men så härligt att plocka lite smultron i trädgården det är verkligen himla gott <3

  5. Vi har också smultron här hemma. Tyvärr så plockade dotterns gäng av de flesta häromkvällen. Men det kommer flera har jag sett och då ska jag hålla mig framme

  6. Vad gott att kunna plocka smultron från trädgården 😍 Det är ju så gott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: