En stund för avkoppling och återhämtning

Idag var det minst sagt fullt upp på jobbet. Det blev 15 minuters lunch och ingen fika på förmiddagen. Så jag var ganska så mör i både kroppen och huvudet när jag gick hem vid 14. Det var bara att åka hem och hämta Melissa på förskolan. Efter det blev det en tur till lekparken för lek fram tills att Joakim kom hem. Och började mina höfter mer eller mindre ge upp.

Ett av mina mål för veckan var att verkligen vila och ta hand om min kropp när jag kan. Så när Melissa var nattad så spolade jag upp mig ett varmt bad. Som jag har gått och längtat efter detta bad idag. Det varma vattnet gör susen mot foglossningen. Tillsammans med ett luktljus, lite lugn musik i bakgrunden, badsalt och en bra bok! Förstår ni att jag njöt? Och det bästa är att den avslappnade och härliga känslan även sitter kvar efteråt. Det kommer definitivt bli en hel del sådana bad framöver🙌

Vad gör ni för att få lite avkoppling och återhämtning i vardagen?

14 thoughts on “En stund för avkoppling och återhämtning

Add yours

  1. Åhh vad jag saknar mitt badkar när jag ser detta! För mig var det också avkoppling att krypa ner i massa skum, ha ljus tända och lugn musik! Tyvärr blev det en dusch istället när det renoverades..

  2. Helt rätt att krypa ner i badet och njuta och andas livet. Var rädd om dig och säg stopp för era raster ska ni allt få för att orka och göra ett bra jobb.

    1. Ja, det var välbehövligt! Tyvärr så var två kollegor hemma pga. sjukdom och det var en patient som krävde mycket omsorg, men jag pratade med chefen om det. Så förhoppningsvis blir det bättre 😊

  3. Ohh förstår att det var extra underbart att lägga sig där och njuta, så härligt =D, ta hand om dig och känn efter då du käner att du beh vila, när man är gravid så behöver man vara extra med det så man inte får ont. Jag fick så ont i ländryggen då jag gick med Bellis och jag minns den ihärdiga värken

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: