Summering veckans mål (36)

Så har hela veckan passerat, och det är dags att kika hur den gick med denna veckans mål.

Jag klarade 4 av 5 arbetsdagar innan kroppen sa ifrån ordentligt. Det börjar nog snart bli dags för mig att ta kontakt med läkare om en eventuell sjukskrivning. Jag har försökt låta kroppen vila så mycket jag kunnat.

Mina mål med skrivandet och kursen har funkat bra. Andra lektionen är avklarad och den handlade om vad man ska tänka på när man skriver artiklar. Och jag har lyckats hålla min skrivstunder på minst 30 minuter per dag, så det är jag riktigt nöjd med 😊

Joakims lag kom 3:a på gokarten så han är riktigt nöjd. Han har inte riktigt fått igång fräsen så som han vill men han är på gång. Däremot fick han bilen godkänd på första besiktningen av självaste Bosse Bildoktor😊 Han var imponerad både av bilen och Melissa som var så lugn.

Melissas mål är också uppfyllda för veckan. Det har varit mycket bärplockande och ätande. Det har varit fullt upp med lekande också. Tyvärr känner jag ibland att jag inte riktigt mäktar med och då känner man sig lite som en dålig mamma. Men det är lite sånt som jag får ta just nu. På deras roadtrip i fredags fick Melissa smaka snabbmat för första gången, vilket inte var en hit. Däremot kastade hon i sig vår fiskgratäng när hon kom hem. Så nog har vi lyckats med maten!

Tyvärr har Melissa dragit på sig en förkylning igen. Efter fyra dagar på förskolan så var det dags igen. Så imorgon får jag vara hemma med henne och förhoppningsvis orkar kroppen med det så att Joakim får vara på jobbet.

5 thoughts on “Summering veckans mål (36)

Add yours

  1. Jag tycker definitivt att du ska prata med läkaren för har det väl börjat med gravidkrämpor så blir det ju sällan bättre förrän er lilla bebis kommer. Ta hand om dig själv själv nu

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d