Nya vinterskor

Som ni säkert förstår så händer inte så mycket för min del just nu. Gårdagen spenderades mest att ligga i soffan och vila inför idag. Idag är Joakim tillbaka på jobbet igen och det betyder att jag är ensam hemma med Melissa. Hon är mycket bättre men vi håller henne hemma idag med för säkerhets skull.

Shoppingtur

Om vi bara skulle vara hemma så visste jag att hon skulle vara väldigt på mig så vi satte oss i bilen och åkte in till stan. Bland annat så behövde hon ett par vinterskor och mer strumpor 🙂 Jag tycker att Vikings skor är riktigt bra 👌

Det blev även lite annat smått som behövde fyllas på hemma och en farsdagspresent till Joakim. Jag var helt slut efter shoppingturen men det var bara fortsätta på tills Melissa var redo att vila. Tack och lov sover hon nu så jag kan ligga i soffan och återhämta mig medan alvedonen kickar in. Jag är så trött på detta, men det går inte göra så mycket åt det 😅 Bara 130 dagar kvar till beräknat datum, känns så långt bort när man tänker så 😅

Ett av inköpen idag var en potta. Så har ni några bra tips när det gäller potträning så får ni gärna dela med er!

19 thoughts on “Nya vinterskor

Add yours

  1. Viking är bra, själv har jag köpt kavat och treton eftersom jag tycker bäst om dom och lilla dottern inte fyllt 1 år ännu men när hon blir äldre blir det nog mera viking..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: