Andra julfirandet och lekparkshäng

Annandag jul

På annandagen var det julfirande med min familj. Mina föräldrar, Erik och Nicole kom upp till oss och Daniel, Julia och John var med på Skype. Även om det var ett annorlunda firande fungerade det riktigt bra😊 Lite strul med tekniken i början men sen så gick det galant. Det blev fika, en trerättersmiddag med jordärtskockssoppa till förrätt, hasselbackspotatis och kyckling i grönpepparsås till huvudrätt och brownie på svarta böner och hemgjord glass till efterrätt, vi är mätta och belåtna efteråt kan jag säga 😊 Mellan alla mål mat blev det även julklappsutdelning genom spel! En riktigt mysig dag med massor av prat och skratt!

En lite annorlunda jul!

Även denna gång blev det många fina julklappar. Bland annat kläder, kritor och målarböcker till Melissa, lite nya glas, en familjekalender, en sofflampa, glögg, lite ätbart och ett otroligt fint familjealbum.

Vi fick även ett träningsrep till vårt hemmagym som vi kan klättra i framöver 💪

27:e december

Idag har det blivit en tur till Valla Gård för att leka lite i lekparken och titta på djuren! Det blåste riktigt kallt så vi stannade inte så länge men det var ändå skönt att komma ut lite.

Mormor och Melissa tittar på hästarna

Min mamma kommer stanna ett par dagar extra för att umgås med mig och Melissa när Joakim jobbar i mellandagarna. Det kommer bli riktigt mysigt och trevligt med sällskap. Hon kommer även passa på att lära sig Melissas rutiner och huset då tanken är att hon ska passa Melissa när lillsyskonet bestämmer sig för att komma ut!

Är ni lediga eller jobbar ni i mellandagarna? 😊

14 thoughts on “Andra julfirandet och lekparkshäng

Add yours

 1. Verkar som om ni haft ytterligare ett fint julfirande, bra att kunna dela upp det så här och också att kunna ta tekniken till hjälp. Så mysigt att ha mamma där några dagar extra, det är så viktigt med mor-dotter – tid även när man själv blivit mamma

 2. Vilka mysiga dagar ni har haft! För min del är det dags att börja jobba igen imorgon. Det blir tre intensiva dagar, sen får jag ledigt igen över nyår och helgen ut. Jag ser faktiskt fram emot att få jobba lite och vet att jag ändå har ett gäng lediga dagar kvar.

 3. Vad mysigt att din mamma stannar några dagar!
  Är ledig ända fram tills barnen börjar skolan i januari, fast jag kommer att jobba lite hemifrån ändå. Det blir gärna så när man har eget företag.

 4. Helt klart en annorlunda jul Tur tekniken finns säger jag. Var hos svärföräldrarna på annandagen, och av någon anledning trodde dom att mitt barnbarn skulle vara med. Hur som helst så fick prata via facetime och det blev ju bra det med,

 5. Härligt med besök och att kunna fira jul ihop, så bra att du har besök av din mamma några dagar extra, och det där repet såg intressant ut, ett sånt måste jag kolla efter..

 6. Jag är uppväxt med flera dagars julfirande så just den biten känns igen, dock utan inslag va Skype. Haha
  Så skönt att din mamma stannar några dagar.
  Jag börjar jobba imorgon men det är ju några röda dagar till och sen har jag semester den 8/1 så än är inte all ledighet slut.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: