BTJ har recenserat “Ett illegitimt barn”

“Ett illegitimt barn” av Elina Kangas

BTJ-recension

Bibliotekstjänst (BTJ) har recenserat min debutroman “Ett illegitimt barn”! Jag blev så otroligt glad när jag såg mejlet från förlaget. De flesta förlag som ger ut böcker idag skickar dem till BTJ, men BTJ väljer själva vilka dem vill recensera. Bara för att boken skickas till dem är det inte självklart att man får en recension, så ni kan nog förstå att jag blev överlycklig när jag såg att de valt att läsa och recensera min bok. Det är en oberoende lektör som läser och sedan skriver en recension. En BTJ-recension är ofta avgörande för om bibliotek väljer att ta in boken eller inte. Man får inte publicera hela recensionen men här kommer en bit utav den.

Temat och språket i Ett illegitimt barn passar bra för målgruppen unga vuxna. Elina Kangas lyckas återanvända saker som hänt historisk med ett nytänkande händelseförlopp. Trots det mörka temat finns hopp, vänskap och kärlek med genom hela historien.”

Lektör Maria Lindgren – BTJ Häfte 03:2023

Fina ord och helhetsbetyget Bra, 3/5. Och jag har redan sett att det är fler bibliotek som har beställt hem boken vilket är superkul! Om man vill låna boken är det bara att be sitt bibliotek att ta hem den. Och om någon är intresserad av att köpa boken direkt av mig och även få den signerad är det bara att höra av sig, annars så finns den hos internetbokhandlarna och som E-bok.

4 thoughts on “BTJ har recenserat “Ett illegitimt barn”

Add yours

  1. Men va kul att du får en sån bra respons och sån bra feedback att de vill använda boken 🙂

  2. Åh vad roligt för dig! Jag kan tänka mig att du blev riktigt glad. Hoppas mitt bibliotek tar in den eller, någon utav biblioteken i mitt län. Så fler får läsa den 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: