Ljudboken har landat

Hos mig iallafall. Igår fick jag ett mejl från Kristina Dowling med hennes inläsning av Ett illegitimt barn. Det sprudlade i hela kroppen när jag öppnade mejlet och såg alla filer. Min ljudbok är här. Så nu lyssnar jag för fullt här hemma för att se att allt låter bra. Och jag hittills är jag otroligt nöjd med inläsningen. Emellanåt glömmer jag dessutom att det är min egen bok jag faktiskt lyssnar på, och jag får nypa mig lite i armen. Det är faktiskt jag som har skrivit detta! Givetvis hittar jag lite småsaker som jag tänker att jag kunde skrivit annorlunda men nu lägger jag de tankarna åt sidan och bara njuter.

Kvällen blev dessutom ännu bättre när jag såg en fin recension som dykt upp på Goodreads: ”En av de bästa dystopi böckerna jag läst på länge.” Hur kan man inte bli tårögd av en sådan recension?

Ni kan redan nu lägga till Ett illegitimt barn i ljudbokstjänsterna.

9 thoughts on “Ljudboken har landat

Add yours

  1. Åh vad kul att din bok kommer som ljudbok också, jag har nämligen bokstopp nu så jag ska nog ta och lyssna på den när den släpps. Då jag inte köper böcker just nu. Får se hur länge det hålller 😂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: