Årsdag och ljudbok

Gårdagen gick som vanligt med en rasande fart. Efter jobbet var det en hel det som skulle göras. Den sedvanliga eftermiddagspromenaden och varsin glass intogs, det är så otroligt varm ute nu så glass är ett måste! Joakim tog med sig Wilhelm ut i trädgården för att klippa gräset och jag fick en riktigt söthetschock när jag såg dem genom fönstret. Wilhelm fick en egen liten röd leksaksgräsklippare förra helgen och där gick han efter Joakim med hörselkåpor och klippte gräset efter honom. Det var så sött och jag ångrar att jag inte hade mobilen på mig för att kunna ta en bild. Men jag hade fullt upp att baka inför kvällen.

Igår var nämligen min och Joakims årsdag, 13 år har vi varit tillsammans nu. Så efter att barnen fått kvällsmat och duschat, återigen denna värme men det är tur att barnen numera tycker om att duscha när de blir så svettiga! Hur som helst, efter att barnen lagt sig så körde vi med middagsdejt ute på altanen med grillat och varsin liten kladdkaka till efterrätt. Mysigt, enkelt och otroligt uppskattat då den här egentiden tillsammans är så viktig!

Ljudbokssläpp 3:e juli!

Igår fick jag även glada nyheter att Ett illegitimt barn finns nu uppladdad som ljudbok hos alla ljudbokstjänster och släpps 3:e juli!

Pirrig och otroligt nervös över hur boken kommer tas emot på ljudboksmarknaden men tycker att Kristina Dowling har gjort ett fantastiskt jobb att ge boken en röst. Så undrar ni vad ni ska lyssna på ljudbok under semestern har ni ett hett tips här! Dessutom går den redan nu att lägga till i bokhyllan hos ljudbokstjänsterna.

6 thoughts on “Årsdag och ljudbok

Add yours

  1. Vår tös är inte heller någon storgillare av att duscha, men hon gör det för att hon vet att hon måste och när hon väl är inne i duschen är det bra. Tror att hon tycker det är tråkigt. Samt ja ngot för varmt är det allt, hoppas på lite svalare väder nu

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: