Vardagsstress

Just nu är det mycket som händer här i livet. Man ska jobba 100%, hinna med att fixa hemma såsom att laga mat, städa och tvätta samtidigt som man ska hinna med att träna och vara social och träffa familj och vänner. Detta är det vardagliga pusslet för de flesta. Vi har även lagt till att bygga vårt drömhus själva och planera vår bröllop. Vissa dagar undrar man hur man orkar med allt detta, och sanningen är att vi inte gör det. Just nu känner både jag och min sambo att vi prioriterar bort träning, vi håller det alls lika städat hemma som vi brukar och vi har sällan tid att träffa familj eller vänner om de inte kommer till oss och hjälper till. Jag är så tacksam att min sambo har tagit tjänstledigt två dagar i veckan fram till semestern nästa år för annars vet jag inte hur vi skulle orka med allt detta. Vissa dagar är vi otroligt irriterade när saker inte går som planerat och vi glömmer mycket saker pga. stressen som vi känner samtidigt som vi försöker intala oss själva att det gör inget om det tar lite längre än vad vi först planerat. Men vi vill ju båda att det ska hända saker och känna att vi kommer någonstans. Just nu är det en tuff period med mycket i huvudet som snurrar men så länge det är han och jag så klarar vi allt ❤

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: