Byggfri dag

Idag fick jag en byggfri dag, vilket verkligen var välbehövligt. Igår höll vi på med armeringen för plattan från klockan sju på morgonen till kvart i åtta på kvällen. Vi var verkligen helt slut på kvällen! Så idag tyckte min sambo att jag kunde få stanna hemma medan han fixade det sista på garageplattan. 
En ledig dag hemma var precis vad jag behövde så jag kunde fixa det som jag har gått och tänkt på hela veckan men inte orkat göra när man kommer hem från jobbet. Huset är städat, flertalet tvättmaskiner är körda, matlådor inför veckan fixade och jag har även bakat lite kakor (vart jag fick den energin ifrån vet jag inte). 
Dessutom kom svärföräldrarna på besök under förmiddagen och vi firade lite försenad farsdag. Hittills har det varit en bra dag och jag hoppas att det fortsätter i samma spår. Fast vi kan skippa snökaoset som är utanför fönstret och kalkonerna som har rymt från buren och härjar i trädgården. Men man kan inte göra annat än att älska livet på landet 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: