2:a december

Igår börjades det med garaget, vilket gick mycket snabbare än vad jag hade trott. När jag kom ut till tomten efter jobbet så hade Joakim redan rest en av långväggarna och gjort den andra redo för resning. Idag har vi lagt på den första takstolen och gjort den ena gavelväggen. Det var faktiskt väldigt kul att hålla på att resa väggar, roligare än vad jag hade trott. Idag höll vi bara på fram till lunch då vi skulle på fika med grannar på eftermiddagen, så än så länge har vi kommit längre än vad vi hade planerat med. Det känns som det flyter på bra nu, och man ser verkligen att det går framåt. Men det är nu man börjar inse hur stort garaget kommer att vara, jag har tidigare tyckt att plattan känns liten men nu när väl väggarna börjar komma på plats så har jag helt ändrat uppfattning. Jag undrar hur stort huset kommer att kännas sen…
 
Här är lite bilder från resningen av garaget. 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: