Fortsättning på garaget

Nu börjar garaget verkligen ta form! Idag har vi fått upp alla takstolar, tack vare en av våra snälla grannar som kom och hjälpte till att bära. Vi är så tacksamma när vi får hjälp med bygget och tar gärna emot hjälp. Vi har även gjort öppningarna för garageportarna. Jag har fått utmana min höjdrädsla genom att stå högst upp på ställningen och skruva vinklar för takstolarna. Nu planerar vi att nästa helg att sätta upp limträbalken som ska gå igenom hela garaget samt pelarna, vi ska även sätta gips, råspont och lägga takpapp. Så det kommer finnas att göra nästa helg också, det finns ingen risk att vi blir sysslolösa. Sen om allt går som vi har tänkt så börjar vi resa huset helgen efter det, det börjar närma sig nu och vi får se hur långt vi hinner innan jul. 
 
Det är lika bra att jag skriver det här. Nej, öppningen för garageportarna är inte sneda utan det är bara en synvilla eftersom vi har snedtak på garaget. 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: