Planritning

Vi tänkte visa upp vår planritning samt fasadritning eftersom det är en del som frågar om hur huset kommer se ut. Vi har ritat vårt hus själva, eller jag har mest kommit med förslag och det är Joakim som har stått för ritandet och alla mått. Det har inte varit självklart hur huset skulle se ut, från början hade vi planer på 1,5 plans hus i betong men eftersom det var lite strul med att hitta någon som ville leverera betongväggarna så fick vi tänka om. Det var tur det, för det blev ju så mycket bättre!  Vi är så nöjda med vår planlösning, och vi har lagt ner mycket tid på den. Detta är ju trots att det 4:e huset vi ritat. Det har varit många kvällsbesök till båda mina och Joakims föräldrar för att ha några att bolla idéer med. Jag måste berömma Joakim för det tålamodet han hade när han ritade huset, jag hade slitat av mig allt hår för länge sen om det hade varit jag som varit tvungen att rita det. 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: