Planering, planering och återigen planering

Mycket av vår tid som vi inte lägger ner på jobbet eller på tomten går åt till planering. När det gäller husbygget så gäller det verkligen att tänka efter före och hela tiden ligga ett par steg före i planeringen så att vi inte missar något viktigt. Så nu har vi börjat att fundera på hur vi ska skilja av de två olika allrummen i huset, det ena allrummet är tänkt för när vi har gäster och vara mer utav en “vuxen” del och det andra är mer tänkt som en “barn” del. Eftersom vi snart ska resa huset så är det bra att veta hur avskiljare ska se ut så vi vet hur vi ska utforma stommen. Det är en väldigt fördel med att bygga själv för då hinner vi att tänka på sådana här saker. 
Som den planeringsmänniska jag är så passar detta mig som handen i handsken, jag kan ha mina listor över vad vi ska kolla upp och boka av allt eftersom. Eftersom det är Joakim som har mest koll på bygget så känner jag det här att bra sätt för mig att också få mer inblick även om vi tar alla beslut tillsammans. 
När det går åt så mycket tid till husplaneringen så finns det inte så mycket tid över till bröllopsplaneringen. Men ingen av oss känner någon stress över detta, för just nu är vi i ett sådant läge att det inte finns så mycket att göra. Det är ett par månader kvar och nu är det mest att vänta på att gästerna ska anmäla sig, så att vi kan börja jobba utefter det. Det passar väldigt bra då det är mycket med huset just nu. 
 
Jag tänkte att jag lägger upp en bild på en av idéerna som vi tänker som rumsavskilare som jag tror kan passa väldigt bra i vårt hus. Det kommer förmodligen att bli något likanande denna. 

 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: