Garaget dag 4

Detta är fjärde dagen vi arbetar med garaget. Idag har Joakim varit ute och fixat med garaget medan jag var och jobbade. Det märks att han vet vad han gör. Han har hunnit såga av de uppstickande brädorna på garagegavlarna, sätta upp en balk över garageporten samt göra alla takfötterna. Jag har inte varit ute på bygget alls idag så jag får se det med egna ögon imorgon, men av det jag har sett på bilderna så blir det riktigt snyggt. Jag flexade hem tidigare från jobbet idag så att jag kunde åka och hämta ut julklappar som vi har beställt, och jag även hann att fixa med våra bankpapper och fakturor till bygget. Det är inte bara att bygga huset utan det är en hel del pappersarbete som vi måste hålla koll på också. Men nu har vi lagt upp vår byggkredit och de första fakturorna är betalda och även lagfarten. Det är först nu som man börjar inse vilka stora summor det rör sig om, men det känns som att allt fler bitar börjar falla på plats. Imorgon blir det fortsättning med att sätta upp pelarna i garaget och att sätta upp limträbalken, kanske till och med att vi hinner börja med att lägga taket när jag kommer ut efter jobbet. På lördag får vi även hjälp av mina föräldrar vilket gör att vi kanske kan komma ännu längre än vad vi tänkt. 
 
 

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: