Garaget dag 5

Det går framåt steg för steg, och jag slutar aldrig att bli imponerad av hur snabbt Joakim jobbar. Idag när jag kom ut till bygget efter jobbet hade han gjort alla luftningar i taket, fixat pelarna i garaget, lagt på plast över takstolarna så att det bara är att börja lägga råspont imorgon, jämnat ut allt grus omkring garaget och huset, och även sågat limträbalken som vi nu har satt upp i garaget. Det var inte direkt smidigt att få upp den där balken, men som tur är så har vi hittat en teknik efter att vi satt upp takstolarna. Saken blev inte direkt bättre av det blåste kallt och det kändes ibland som att plasten på taket skulle blåsa av, men balken kom dit efter lite om och men. 
Imorgon fortsätter vi med att lägga råspont och papp på taket och även sätta gips. Mina föräldrar ska även hjälpa till på bygget imorgon, och jag tror nog att vi kommer kunna sätta dem i arbete också. Nu framöver kommer det alltid finnas något att göra på huset, och det är bara frågan hur mycket tid vi vill lägga där varje vecka och hur mycket ork vi har. 
 
 
 
 
Vår limträbalk som snart ska upp i taket
 
Det är tur att vi har vår kära ställning när vi lyfter upp balkar och takstolar, jag vet inte hur vi hade klarat oss utan det. Bilden är lite suddig men det går ju att se vad den föreställer iallafall ;). 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: