Garaget dag 6

Igår blev det en lång jobbdag på garaget, från 07.30 till 19.00, så därför orkade jag inte skriva något inlägg igår kväll. Mina föräldrar var och hjälpte till så vi hann väldigt långt. Jag och min mamma hjälptes åt att gipsa ytterväggarna medan Joakim och min pappa hjälptes åt att lägga tak. Det var både skönt att få hjälp och kul att träffa dem nu igen när de äntligen har fått komma hem från Bali efter vulkanutbrottet. Jag gissar på att rätt trötta idag också efter gårdagens arbete. Varken jag eller mamma hade satt gips innan, men efter ett tag fick till tekniken och det blev faktiskt väldigt bra. Det är bra att vi börjar med garaget så blir det en inkörningsperiod så jag hinner lära mig hur jag ska göra så att jag kan det till huset sen. Vi hann mycket längre än vad vi först hade planerat, så idag tog vi en välförtjänt sovmorgon! Nu är all råspont och papp lagd på taket och nästan all gips är satt på ytterväggarna, det är bara några småbitar över dörrar och längst upp på gavlarna kvar men det fixar Joakim idag. Själv har jag hemmatjänst idag och fixar matlådor inför nästkommande byggdagar. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: