Lugn dag med lite bakning

Idag har det inte varit många knop här hemma. Det tog mycket på kroppen att vara ute och ta kort igår. Men det var det värt. Jag har ju möjligheten nu att vila så mycket som jag behöver. Men jag har påbörjat min bakning av olika kakor. Idag var det kolakakor som gällde. 

Förhoppningsvis så hinner inte Joakim äta upp alla innan april😂Varför just april? Jo, den första tiden efter förlossningen vill vi vara själva med bebisen och inte ha en massa besök. Förutom våra föräldrar och syskon som får komma lite tidigare. Imorgon är det muffins som står på bakschemat.
Joakim har påbörjat sin nedräkning på jobbet, nu har han bara 9 arbetsdagar kvar tills han slutar. Som han längtar! Och jag också, det blir både skönt med sällskap ett tag här hemma och sen att han får göra något som han är mer intresserad av ska bli jättekul😊</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: