Dålig matlust och förberedelser inför alla hjärtansdag ❤

Idag blev det en riktig lyxfrukost med hallon och lingonsmoothie 😍 

Jag har numera svårt att få i mig mat igen. Mest för att jag inte har haft någon hungerkänsla på ett tag och när jag äter så tar det stopp ganska snabbt. Så nu försöker jag fokusera på nyttig mat. Så idag fick det bli broccolisoppa till lunch🥦 Jag får passa på när Joakim inte är hemma då han inte är så förtjust i broccoli.  
Idag var det muffinsbak som var planerat, och de fick godkänt av min egna testperson här hemma👌

Idag har jag även bokat bord för alla hjärtansdag. När vi bodde i Jönköping var det inga problem att få bord på alla hjärtansdag men här i Linköping var det lite svårare. Trots att man ringer en och en halv vecka innan så är det fullt nästan överallt. Men vi lyckades tillslut att få ett bord på samma ställe som vi hade vår mini bröllopsresa på❤ Och jag har även lyckats att hitta något jag kan ge till Joakim på alla hjärtansdag, så nu är allt fixat inför dess. 

</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: