Dagens fokus: Skriva🖊

Idag var det uppehĂ„ll i bakandet dĂ„ jag inte riktigt har bestĂ€mt mig för vad jag ska baka hĂ€rnĂ€st. Men det lutar Ă„t kĂ€rleksmums😋 Bullar ska ocksĂ„ bakad men det vĂ€ntar jag med tills att jag fĂ„r lite hjĂ€lp av nĂ„gon. IstĂ€llet har dagens fokus varit skrivandetđŸ’»đŸ“

Vilket resulterade i att 4 1/2 sidor blev skrivna idag. Veckans mĂ„l Ă€r att jag ska komma upp i 100 sidor totalt, det Ă€r inte sĂ„ lĂ„ngt borta för nu Ă€r jag inne pĂ„ sida 95. SĂ„ hĂ€r lĂ„ngt har jag aldrig kommit innan i nĂ„got jag skrivit. Jag brukar vanligtvis sluta efter cirka 20 sidor. Antingen för att jag fĂ„tt vad jag anser vara en bĂ€ttre idĂ©, tappar intresset eller sĂ„ lĂ€ser jag igenom och inser att det Ă€r inget att ha. Men denna gĂ„ng Ă€r det annorlunda. Min fantasi flödar och nya idĂ©er pĂ„ hur man kan gĂ„ vidare kommer hela tiden. Men nu Ă„terstĂ„r bara att försöka avrunda och knyta ihop sĂ€cken sĂ„ att det inte blir alldeles för lĂ„ngdraget. Bara det i sig lĂ€r bli omkring 20 sidor för det Ă€r lite mer som ska hĂ€nda. Men en sak Ă€r sĂ€ker, vi behöver införskaffa oss en ny skrivare snart 😂 VĂ„r gamla har inte fungerat pĂ„ lĂ€nge och snart kommer jag vilja skriva ut mina sidor för att korrekturlĂ€sa. Visst gĂ„r det att göra det pĂ„ datorn ocksĂ„, men jag gillar mer att lĂ€sa pĂ„ papper istĂ€llet för pĂ„ datorn. Är jag gammalmodig? Kan ni tĂ€nka er att det jag har skrivit kan bli den första “boken” som Joakim lĂ€ser ut? Han har lovat att lĂ€sa igenom den, och jag vet att han kommer vara Ă€rlig med vad han tycker. 

</div

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: