Namnsdagsfika

Ännu en dag har dragit förbi, och nu börjar tiden gå ganska fort här hemma. Även om det inte känns som att jag gör så mycket om dagarna så rullar tiden ändå på bra. Det jag fokuserar mest på är att göra sånt som jag mår bra av. Ja, jag får faktiskt vara lite självisk nu och göra saker för min egen skull. Jag har börjat att läsa boken “Omgiven av psykopater” och ett namn poppar upp i mitt huvud ju mer jag läser. Det är nog bäst att inte nämna personen vid namn, men det är mycket som stämmer in. Det är en väldigt bra bok enligt mig, och jag rekommenderar att läsa den. 
Idag har min kära man namnsdag, så han fick välja vad han ville ha till namnsdagsfika, Självklart så beställde han kladdkaka, jag hade inte förväntat mig något annat heller. Får han bestämma så finns det några alternativ vilket är kladdkaka, äppelpaj, rabarberpaj och cheesecake. Men det spelar ingen roll, för gott blir det ändå😍
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: