Vecka 35 och besök hos farmor

Nu har snart halva vecka 35 gått. Idag har vi varit nere hos min farmor och hennes sambo och hälsat på. Hon bor ca 2,5 timme ifrån oss. Väldigt uppskattat och mysigt besök. Jag har alltid haft en speciell relation till min farmor då jag spenderade flera sommarar med henne när jag var liten. Så, hon betyder lite extra för mig💕 Det var vår sista långresa innan vi har fått vår nya familjemedlem 😊 Så nu framöver blir det att hålla sig lite närmare Linköping ifall pyret skulle få för sig att komma tidigare. Och på vägen hem så var det en hel del förvärkar. De börjar komma oftare nu, och speciellt fram mot kvällen. Men det är väl inte så konstigt då det bara är 38 dagar kvar till beräknat!  

Imorgon blir det att sätta upp en hylla i barnrummet och att koppla in vår nya skrivare. Ja, vi har faktiskt fått tummen ur att köpa både en skrivare och hylla😂

</div

detkaosvikallarvardag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: