Hylla i barnrummet uppe

Idag har vi fått upp hyllan i barnrummet. Den är lite tom i nuläget men det blir nog inte några problem att fylla den med barnböcker och lite annat😂 Rummet börjar kännas mer och mer färdigt nu. Mer dejtaljer och inredning får komma sedan när pyret kommit😍
 
Tänk att en billig hylla från Jysk kan bli så bra. Vi gillade själva stålramen och stilen på hyllan. Dock kanske själva hyllplanen är lite i det ljusaste laget men det får du duga så länge. Kanske blir det att jag målar eller oljar dem till en lite mörkare färg så småningom. Vi får se hur det ser ut när det kommer lite saker i hyllan. Dock så kommer vi inte gå in på Jysk igen om vi inte måste. Fy vilken dålig servicekänsla det var hos personalen. 
Imorgon är det ett besök hos barnmorskan som gäller. Då ska det mätas och se vilket håll som pyret ligger åt, förhoppningsvis ligger den med huvudet nedåt. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: