Barnmorskebesök och veckans vegetariska đŸ„•

Idag var det besök hos barnmorskan igen. Allt sÄg fint ut. Blodtrycket har gÄtt upp lite, men det brukar det göra mot slutet sÄ hon. Magen har vÀxt pÄ bra sedan sist, och pyret ligger med huvudet nedÄt. Dock har den inte fixerat sig helt Àn, men det Àr vÀldigt lÄg risk att den vÀnder pÄ sig. Nu Àr det tvÄ veckor kvar tills nÀsta besök.

Vi hĂ„ller pĂ„ att försöka variera vad vi Ă€ter dĂ„ det Ă€r sĂ„ lĂ€tt att bara att hamna i samma mönster sĂ„ att man kör pĂ„ ett fĂ„tal matrĂ€tter vecka ut och vecka in. SĂ„ idag testade vi morotsbiffar, vilket fick godkĂ€nt att matkritikern hĂ€r hemma som inte Ă€r sĂ„ förtjust i tillagade morötter👍 Det var faktiskt vĂ€ldigt gott, och det bĂ€sta Ă€r att det finns utrymme för att experimentera för att göra det Ă€nnu bĂ€ttre. SĂ„ det hĂ€r fick bli veckans vegetariska rĂ€tt! 

</div

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: