Jobbig dag med kärleksmums som tröst

Nu börjar man få riktiga vårkänslor trots att det är mitten av februari! Även idag har det varit fint väder med strålande sol☀️ Så under förmiddagen började det klia lite i benen och jag bestämde mig för att gå en promenad. Vanligtvis tar jag bara en runda runt området, men eftersom jag kände mig ganska så bra så tänkte jag att jag kanske kunde ta svängen förbi skolan också. Sagt och gjort. Jag ångrar det nu i efterhand. Under eftermiddagen har jag inte kunnat göra något då det gör fruktansvärt ont av att bara stå upp. Det är lätt att låta sig luras av att det känns okej i stunden så får man ta konsekvenserna sen efteråt. Dock har det varit svårt att ligga och vila också för pyret har varit igång för fullt under dagen och ligger och trycker här och där. Förhoppningsvis så känns det bättre imorgon, och att det blir lite mer sömn inatt. 
Men dagen har inte varit helt bortkastad ändå. 
Jag har slagit in Joakims alla hjärtansdagspresent, lyckats förmå mig att baka lite kärleksmums och fixa lite små saker på datorn. Så nu har vi en del kakor i frysen som räcker ett tag.
Jag har fortfarande en del saker kvar på veckans att göra lista och en del av dem har jag planerat att ta tag i imorgon. I och med att det är alla hjärtansdag på torsdag och vi planerar att gå ut och äta så innebär det att det är städdag imorgon. Och eftersom det närmar sig vår så börjar det bli dags för lite vårstädning så imorgon blir det att städa ur mikro, ugn och sopskåpet ordentligt. Vi får se hur det går. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d