Produktiv dag med ny energi

Inatt har jag bara vaknat 5-6 gånger och jag lyckades till och med somna om från det att Joakim gick upp tills att han skulle åka. Så idag vaknade jag utvilad för en gångs skull. Vilket gav en ny energi. Det fina vädret bidrar säkert en hel del också ☀️Jag tycker att jag faktiskt har haft en ganska produktiv dag. 

  • Städa och torka ur sopskåpet✔
  • Städa ur mikron ✔
  • Städning av huset✔
  • Fiskgratäng till matlådor✔
  • Ansöka om sjukpenning hos försäkringskassan✔
  • Sagt upp mitt medlemskap på IBL, en förening för oss biomedicinska analytiker✔Jag har varit medlem i 4 år, och jag har inte direkt haft någon nytta av det så det var lika bra att gå ur.
Så jag tycker ändå att jag har fått en del gjort trots att jag har haft min vilostund på eftermiddagen. Jag försöker numera vila cirka en timme på eftermiddagen varje dag då jag har märkt att jag mår så mycket bättre av det. Det innebär inte nödvändigtvis att jag sover hela tiden men att bara ligga och slappna av och ta tid för sig själv är guld värt👌 
Jag kommer inom de närmaste dagarna få tillbaka 2000kr från Folksam för foglossningen. Det var helt klart värt att teckna en gravidförsäkring. Den har redan betalat sig genom detta. Och den gäller även om det skulle bli några förlossningskomplikationer också.
Imorgon är det alla hjärtans dag ❤ vilket innebär att vi ska ut och äta och ha det mysigt. Något vi båda ser fram väldigt mycket emot. Det var ett tag sedan vi unnade oss något sådant. 
Glad alla hjärtans dag till er alla och hoppas att ni får en härlig dag!💕
</div

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: