Vår Alla hjärtans dag ❤️ och vart är världen påväg?

Igår var det alla hjärtans dag ❤️ Jag fick dock spendera mesta dels av dagen i soffan/sängen. Då jag var totalt utmattad redan på morgonen. Så jag kom inte igång förens vid 16-tiden. 
När Joakim kom hem blev det lite gofika och allmänt mysprat medan vi väntade på att åka iväg till Himmelsby för trerätters. Jag fick även den här otroligt fina buketten av Joakim😍
Det var inte det inte lättaste att lyckas hitta något fint att ha på sig😂 Många av mina kläder i garderober klarar inte riktigt av magen. Men skam den som ger sig. Det var väldigt skönt att få fixa till sig så man kände sig fin och komma ut ur huset. Maten var så god, och deras restaurang är verkligen ett litet smultronställe. Det är ofta lugnt och behagligt där, och riktigt fin mat. Vi blir lika imponerade varje gång att de lyckas få till så mycket olika saker. Förätt var jordärtkockssoppa, huvudenrätten var flankstek med potatispure och kalvsky, och till  efterrätt fick vi äppelkompott 😍 Och nej, jag har inga bilder på maten. Anledningen, jag tycker inte att man ska hålla på med telefonen när man äter. Speciellt inte på restaurang! Då har man gått ut för att äta med en annan person/personer, så det är den personen/personerna som ska vara i fokus. Mobilen kan du hålla på med sen. Vi satt i nästan två timmar och åt, pratade och hade det trevligt. Under tiden hann flera andra sällskap både komma och lämna. Och de flesta tittade mer i telefonerna än på varandra under middagen. Vart är världen påväg egentligen? 
 
 
 
 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d