Helgens upptåg

Igår hade vi besök av Jessica, Andreas och deras söta hund Hjördis. Det är alltid trevligt med besök, och det var längesen vi sågs. De går också i husbyggarplaner så de hade med sig ritningar och många tankar och idéer. Det är väldigt mycket att tänka på när man bygger hus, och jag kan bara säga att jag är väldigt glad att vi är klara med vårt husbygge. Det blev även en liten hundpromenad för min och Jessicas del. Tyvärr lever sviterna efter den kvar även idag för min del. Som tur är så har jag min värmekudde och idag blir det inte mycket gjort för min del. Joakim har försökt att programmera sin nybyggda drönare hela förmiddag och nu har han istället gett sig ut i garaget för att bygga sig ett flygplan. Har jag sagt att min man är lite rastlös av sig? Jag har däremot börjat läsa igenom det jag skrivit. Det kommer bli några till dagars arbete med detta, men det gör inget när jag ändå inte kan röra mig. 
Idag har vi äntligen bestämt oss och beställt(!) en hallmöbel. Det kommer passa så bra i vår hall, och man vill bara att den ska komma nu så att det känner som att man kommer iordning lite mer här hemma.
Nu har jag och Jocke två hemma tillsammans att se fram emot. Vi har planerat in lite smått och gott, såsom att åka och äta hotellfrukost och åka och kolla på ny bil. 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: